Er is een nieuwe update van pCon.facts beschikbaar!

Een nieuwe versie van de verkoop app pCon.facts is beschikbaar in de app stores.

Nieuw in deze versie

Sneller navigeren

Met de nieuwe onderbalk kunt u sneller navigeren tussen de belangrijkste tabbladen in de app: projectoverzicht, catalogus en actuele artikellijst zijn altijd slechts één klik verwijderd. Net als voorheen vindt u uw accountinstellingen in het hamburger menu in de linkerbovenhoek.

De introductie van de onderste balk gaat gepaard met een fijnere workflow: Gewoon de catalogus openen en informatie over het gewenste product opvragen en desgewenst op de artikellijst zetten. Of u uiteindelijk de artikellijst wilt opslaan en een project wilt aanmaken, is nu aan u.


Productvergelijking

U hebt reeds producten op uw artikellijst geplaatst en zou graag hun details nader bekijken – of de eigenschappen van meerdere artikelen vergelijken? Met de nieuwe pCon.facts, kunt u dat doen.

U kunt nu artikellijsten bekijken in vergelijkingsweergave: de nieuwe weergavemodus richt zich op de eigenschappen van één product tegelijk, veeg naar links of rechts om naar het volgende artikel op de artikellijst te navigeren. Dit is vooral handig als u snel verschillende configuraties van een product wilt vergelijken of als u favoriete producten wilt voorselecteren en presenteren.

Ook kunt u producten vergelijken met een PDF: Met het nieuwe vergelijkingsdocument krijgt u een zij-aan-zij vergelijking van de producten op uw artikellijst, netjes uitgelijnd in kolommen. Voor de PDF-export selecteert u gewoon de optie Vergelijking (PDF) en slaat u het document op of deelt u het onmiddellijk met klanten en collega’s.

   

Heeft u pCon.facts nog niet geïnstalleerd? Download het in uw app store!

 

De digitale prijslijst pCon.facts is de alleskunner voor uw verkoopteam: Uitgebreide productinformatie zoals prijzen, foto’s en productbrochures zijn altijd bij de hand. Dit alles gecombineerd met indrukwekkende real-time configuratie en augmented reality functies, maken pCon.facts een belangrijke bron voor uw verkoopteam.

Ga naar pcon-solutions.com voor meer informatie.

Sharing is caring