Graag introduceren wij u de pCon.basket PRO! Ontdek de toekomst van offertes maken met deze krachtige online applicatie. Op 23 februari 2021 zullen wij u kennis laten maken met de pCon.basket PRO. Meld u nu hier aan!

Voor de Engelse webinar klik hier.

pCon.basket PRO werkt met uw pCon.login, dat wil zeggen dat zodra uw pCon.basket PRO licentie geactiveerd is u direct met de data  van al uw vrijgeschakelde fabrikanten aan de slag kunt. Om u alvast een voorproefje te geven op de webinar kunt u hieronder een aantal functionaliteiten vinden van de online offerte tool.

Krachtige prijs calculatie
Profiteer van krachtige real-time prijsberekening, rekening houdend met inkoopkortingen, en verkoopkorting,

Oplossingen op maat
Verkoop wat uw klanten nodig hebben en presenteer op maat gemaakte oplossingen op uw aanbiedingen: Voeg individuele productbeschrijvingen toe voor standaardartikelen of voeg zelfs handmatige artikelen toe aan uw documenten, inclusief artikelnummer en beschrijvingen.

Veilig en efficiënt bestelproces
Optimaliseer het proces voor het maken van offertes. Voeg comfortabel de informatie toe die u moet opnemen, toon of verberg individueel informatie op uw documenten en voeg snel klantgegevens toe dankzij de toegang tot uw Office 365-contactgegevens.

Dit alles resulteert in een kortere doorlooptijd en hogere klanttevredenheid. Meteen aan de slag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Sharing is caring