Nu beschikbaar in de pCon.catalog: Dan-Form Denmark

Een breed assortiment hoogwaardige stoelen, banken en tafels van Dan-Form Denmark is nu te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe het Deense designbedrijf zich presenteert:

Image: Dan-Form Denmark

Image: Dan-Form Denmark

Met meer dan 25 jaar ervaring in het interpreteren van trends in populaire ontwerpen, is Dan-Form Denmark een vertrouwde meubelleverancier voor retail & contract klanten.

Wij zijn een Deens designbedrijf met eigen ontwerpers en externe ontwerppartners. Vanuit ons hoofdkantoor ten noorden van Kopenhagen ontwerpen wij meubelen die een visuele en functionele waarde toevoegen aan het dagelijks leven. Wij introduceren voortdurend nieuwe modellen en ontwerpen en wij streven ernaar dat ‘beetje extra’ toe te voegen aan al onze ontwerpen.

Onze Deense meubelen worden over de hele wereld verkocht voor verschillende doeleinden; van hotels, restaurants en luchthavens tot vergaderfaciliteiten, privéwoningen en home staging. Onze hoogwaardige meubelcollectie omvat eet- en vergaderstoelen, barkrukken, fauteuils, bureaustoelen, loungestoelen en tafels.

>> Download de 3D CAD modellen van Dan-form hier

Sharing is caring