Nieuw beschikbaar in pCon.catalog: Skovby Møbelfabrik

Een breed assortiment hoogwaardige eettafels, eetkamerstoelen en andere duurzame houten meubelen van Skovby Møbelfabrik zijn nu te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Deense fabrikant zichzelf presenteert:

Image: Skovby Møbelfabrik

Image: Skovby Møbelfabrik

Ons verhaal begon in 1933 in een klein plattelandsdorpje in Denemarken, waar een jonge meubelmaker met grote dromen een kleinschalige meubelproductie startte in het huis van zijn moeder in Skovby. Zijn naam was Thorvald Rasmussen – en dit was het begin van wat uiteindelijk Skovby Møbelfabrik A/S zou worden.

Onze meubels zijn gebaseerd op ideeën van eenvoud, functionaliteit en mooie details. Een van die mooie details is dat we alleen duurzaam hout gebruiken. Een ander is onze betrokkenheid bij de oorspronkelijke handel.

Image: Skovby Møbelfabrik

Image: Skovby Møbelfabrik

De drijvende kracht in Skovby is functie, en we behoorden tot de koplopers op het gebied van functionele uittreksystemen voor tafels. Vandaag de dag zijn we wereldberoemd om ons bijzondere talent en vermogen om ontwerpen te ontwikkelen die een sterke esthetische expressie verenigen met een innovatieve functie.

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat wij elke dag hard en gepassioneerd werken om de tradities van het grote Deense design in ere te houden. Wij produceren onze meubelen nog steeds ter plaatse, in Denemarken – en versterken en omarmen de know-how en het vakmanschap die nodig zijn voor het creëren van de ultieme Deense design stukken voor onze klanten om nog vele jaren van te genieten.

>> Hier heeft u toegang tot de 3D CAD modellen van Skovby

Sharing is caring