Nu beschikbaar in pCon.catalog: Kvadrat

Een breed scala aan hedendaags kwaliteitstextiel en textielgerelateerde producten voor architecten, ontwerpers en particuliere consumenten van Kvadrat is nu te downloaden via pCon.catalog. In het onderstaande kunt u lezen hoe de Deense fabrikant zich presenteert:

Image: Kvadrat

Image: Kvadrat

Kvadrat is in 1968 in Denemarken opgericht en heeft diepe wortels in de wereldberoemde designtraditie van Scandinavië. Onze producten weerspiegelen onze toewijding aan kleur, kwaliteit, eenvoud en innovatie.

Wij stimuleren voortdurend de esthetische, technologische en functionele eigenschappen van textiel. Daarbij werken we samen met toonaangevende ontwerpers, architecten en kunstenaars, waaronder: Miriam Bäckström, Raf Simons, Ronan en Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Akira Minagawa, Peter Saville, Roman Signer, Doshi Levien en Patricia Urquiola.

Image: Kvadrat

Image: Kvadrat

Bij Kvadrat zijn we toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu. Dat is al sinds de oprichting van ons bedrijf een kernonderdeel van onze ontwerpfilosofie en van onze dagelijkse cultuur. Vandaag de dag richten wij ons op onze productie, onze lokale en wereldwijde initiatieven en het leven na de aankoop van onze producten om tot een alomvattende duurzame aanpak te komen.

Onze kunst- en designprojecten geven brandstof aan ons merk en helpen ons werk op een hoger internationaal podium te promoten. Kvadrat zal doorgaan als een baanbrekend en creatief kwaliteitsmerk, dat zich inzet om de hedendaagse cultuur mede vorm te geven.

>> Bekijk hier het textiel van Kvadrat

Image: Kvadrat

Image: Kvadrat

Sharing is caring