pCon.planner 8.4 is nu beschikbaar!

De nieuwste versie van de 3D ruimteplanningstool pCon.planner is beschikbaar! pCon.planner 8.4 wordt geleverd met nieuwe functies die u helpen om het licht realistischer te laten schijnen in uw projecten, met nieuwe opties om de manier waarop de selecties eruit zien te individualiseren en een algemene moderne uitstraling, met nieuwe functies die uw werkefficiëntie zullen verhogen, aangevuld met een verbeterde renderervaring als gevolg van een nieuwe OSPRay-versie.

Moderne look and feel

Geniet van een moderner totaalbeeld van pCon.planner. Het vernieuwde uiterlijk van de selectie en de interactor van de ruimteplanner leidt tot een nieuwe ontwerpervaring. Met de nieuwe selectie kunt u niet alleen de omtrekkleuren van uw selectie individualiseren, geselecteerde objecten schitteren ook door muren en andere elementen die het directe zicht kunnen blokkeren, waardoor u zelfs het kleinste object in het oog kunt houden.

Meer realistische verlichting – ondersteuning van Photometric Lights

Schijn het juiste licht op uw ontwerp – of beter nog – laat het licht correct schijnen in uw ontwerp: de nieuwe fotometrische lichtbronnen bieden u de mogelijkheid om verlichting toe te voegen die een realistische verdeling van het licht in uw renders nabootst – hun presentatie in de real-time render modus geeft u al een vrij goede anticipatiebasis alvorens de uiteindelijke render te starten. U kunt alle verlichtingsopties – zowel de nieuwe als de reeds bekende – in het nieuwe Lichtmenu oproepen. Bovendien kunt u nu EULUMDAT en IES bestanden importeren.

Mooiere renders – verbeterde OSPRay

Profiteer van de verbeteringen van de geïntegreerde OSPRay render engine: verbeterde denoiser, beter CPU-gebruik en de ondersteuning van lichtbreking op transparante materialen.

Meer nieuwe functies:

  • Geavanceerde export dialoog voor DWG-bestanden
  • Nieuwe Microsoft Excel-export voor artikelgegevens (PRO en ME)
  • Nieuwe STEP- en IGES-import (PRO)
  •  Filterartikellijsten en exporten per fabrikant (PRO)
  •  Nieuwe opties in het Lay-out gebied (PRO)

Lees meer over de nieuwe functies in het Helpcentrum.

Details over de belangrijkste functies zullen de komende weken hier op de blog beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte en schrijf u in om nooit meer een update te missen.


*De downloadknop is voor de gratis standaardversie van pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen we u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat u de dialoog prompt van pCon.planner ontvangt die u informeert over een automatische update.

 

Sharing is caring