Nieuw beschikbaar binnen de pCon.catalog: Nordic Comfort Products AS

Image: Nordic Comfort Products AS

Image: Nordic Comfort Products AS

Een breed scala aan kwaliteitsmeubelen van Nordic Comfort Products AS is nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Noorse fabrikant van duurzame meubelen uit afvalmateriaal zich presenteert:

 

Bij Nordic Comfort Products (NCP) investeren we in het milieu en onze toekomst door plastic en staal uit de lokale industrie te hergebruiken en producten te produceren in hetzelfde gebied. NCP werd in 1989 opgericht in Hemnesberget, maar de geschiedenis gaat terug tot Oslo, Romo Fabrikker en 1932.

Ons kantoor en onze productie is gevestigd aan de kust van Helgeland, in het noorden van Noorwegen. Hier ontwerpen en produceren we duurzame producten, waarbij we plastic uit de lokale industrie hergebruiken. We verzamelen versleten visnetten, touwen en buizen van lokale viskwekerijen, Kvarøy Fiskeoppdrett en Nova Sea, en dienen ze met een nieuw doel als de S-1500 en Public stoel en ons doel is om al onze plastic stoelen in gerecycled plastic te maken.

>> Download hier de 3D CAD modellen van NCP.

 

Sharing is caring