Nu beschikbaar pCon.planner 8.3.1

Het visualiseren van ideëen kan helpen tijdens het adviesproces: pCon.planner 8.3.1 wordt geleverd met nieuwe functies die u helpen om uw ontwerpen te laten zien op een manier die een blijvende indruk achterlaat.

Nieuwe Live View

Met de nieuwe Live View in pCon.planner kunt u uw planning in een apart venster presenteren – ook op een tweede monitor en op afstand. De presentatieweergave is gesynchroniseerd met de werkweergave, het hoogtepunt: de synchronisatie kan op elk moment worden gepauzeerd en opnieuw worden gestart. Zo kunt u flexibel bepalen of u alleen het begin- en eindresultaat of het hele bewerkingsproces deelt. Ook kunt u ter plekke de wensen van een klant toepassen en deze aanpassingen direct laten zien.

Exporteer formaten voor AR

Breng uw ontwerpen van uw PC naar uw smartphone en in de ruimte: met de nieuwe exportformaten voor augmented reality kunt u meubel- en inrichtingsvoorstellen in een echte omgeving beleven. Exporteer eenvoudigweg in het juiste formaat, download naar uw mobiele telefoon en ontdek uw plannen opnieuw. De exportbestanden kunnen natuurlijk ook naar klanten worden gestuurd of in presentaties worden gelinkt. Eisen: Het mobiele apparaat moet AR-capabel zijn, onder Android moet u wellicht een AR-viewer-app installeren.

Voorbeeld voor Android
Voorbeeld voor iOS

Ontvang het laatste pCon-nieuws

Met de nieuwe update wordt het laatste nieuws middels de pCon Blog direct weergegeven in de pCon.planner – gegevens van nieuwe fabrikanten binnen de pCon community, nieuws betreffende pCon applicaties, evenementen of artikelen over interieurtrends. Dankzij de nieuwe blog integratie bent u altijd op de hoogte van het pCon nieuws.

 

Op onze servicedesk vindt u meer informatie over de nieuwe pCon functionaliteiten.

*De downloadknop is voor de gratis standaardversie van pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen wij u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat u een automatische update krijgt.

Sharing is caring