pCon.basket CE: Ontwerp uw eigen formulieren

De eerste indruk is belangrijk! Om uw formulieren en artikellijsten van een juiste uitstraling te voorzien, biedt de pCon.basket CE uitgebreide ontwerp mogelijkheden voor de layout aan.

Na het inloggen op pCon.basket CE met uw pCon.login account worden de in uw profiel opgeslagen bedrijfsgegevens, zoals logo en adres, standaard op uw formulieren gezet.U kunt de adresgegevens van uw klant handmatig toevoegen en vervolgens met maar één druk op de knop een professioneel ontworpen artikellijst delen of downloaden – eenvouding en efficiënt.

Uiteraard kunt u in uw projecten gebruik maken van individuele adresgegevens of een alternatief logo, afhankelijk van het project en de vereisten; u kunt ook beslissen of er belastingen moeten worden getoond, welke informatie in de kop- en voettekst moet worden geïntegreerd, en welke artikelen zichtbaar zijn op een pagina.

Bekijk het zelf: pCon.basket CE >>

Wilt u uw producten zo goed mogelijk presenteren in pCon.basket CE en andere pCon-toepassingen? Geef de pCon-community naast productgegevens ook uitgebreide productinformatie. Klinkt dat interessant? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! .

Meer informatie over de krachtige online applicatie kunt u vinden op www.pcon-solutions.com/nl/basket.

En nog een laatste tip: schrijf je in op de pCon Blog en blijf op de hoogte.

Sharing is caring