pCon.basket CE: Productinformatie als succes factor

Het hebben van de juiste informatie op het juiste moment kan de doorslaggevende factor zijn voor een succes tijdens de verkoop. In pCon.basket CE (overigens ook in pCon.box, pCon.facts en pCon.planner) heeft u toegang tot productinformatie die veel verder gaat dan prijzen en varianten. De ideale aanvulling op de visuele 3D-configuratie in het verkoopproces!

 

Inspirerende foto’s en productvideo’s geven inspiratie voor nieuwe projecten.

Certificaten geven u een snel overzicht van bijvoorbeeld de brandbeveiliging en milieu-informatie van het product. Gebruiksaanwijzingen, productbrochures, levertijd en andere informatie van de fabrikant geven u alles wat u nodig heeft om snel en betrouwbaar te kunnen reageren op de vragen van uw klanten.

En als er vragen onbeantwoord blijven, heeft u dankzij de opgeslagen contactgegevens een directe lijn naar de juiste contactpersoon bij uw leverancier.

Bekijk het zelf: pCon.basket CE

Wilt u leren hoe u de verkoopinhoud van uw bedrijf beschikbaar kunt maken voor de pCon-community in de pCon.basket en andere pCon-applicaties? Schrijf ons een e-mail en wij adviseren u graag.

Lees meer over de krachtige online applicatie op https://pcon-solutions.com/nl/basket/ en in de komende weken hier op de blog.

Een kleine tip: Schrijf je in op de pCon Blog en blijf op de hoogte.

Sharing is caring