pCon.basket CE: Eenvoudig samen succesvol zijn

Ons werk wordt steeds meer mobiel en netwerkgebonden, virtueel teamwork is standaard geworden. Vooral in de verkoop moeten projectdossiers en informatie snel, eenvoudig en betrouwbaar worden uitgewisseld – met collega’s in de backoffice, met de klant of met andere projectpartners. Deze nieuwe manier van werken vereist een slim gebruik van digitale hulpmiddelen.

Met de aansluiting op uw Office 365 Storage biedt pCon.basket CE de mogelijkheid om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot uw in de cloud opgeslagen projecten en deze daar op te slaan – en past dus naadloos in uw vertrouwde infrastructuur.

Bestaande projecten uit andere pCon-applicaties kunnen eenvoudig worden verwerkt, opgeslagen en geëxporteerd in pCon.basket CE. Zo kunt u op elk gewenst moment uw werkvoortgang opslaan, doorsturen naar teamcollega’s of verder werken in een andere applicatie.

Bekijk het zelf: pCon.basket CE »

Wilt u uw producten op de best mogelijke manier presenteren in de pCon.basket CE? Geef de pCon-community naast uw productgegevens ook uitgebreide productinformatie! Klinkt dat interessant? Stuur ons een e-mail, wij adviseren u graag.

Lees meer over de krachtige online applicatie op https://pcon-solutions.com/nl/basket/ en in de komende weken hier op de blog.

Een kleine tip: Schrijf je in op de pCon blog en blijf op de hoogte.

Sharing is caring