Nieuwe fabrikant beschikbaar op pCon.catalog: Wendelbo Interieurs A/S

Een breed scala aan 3D-data van Wendelbo Interiors A/S is nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Deense fabrikant van banken, stoelen, tafels en diverse woonmeubelen zich presenteert:

Image: Wendelbo Interieurs A/S

Image: Wendelbo Interieurs A/S

Wendelbo heeft gedurende drie generaties een Scandinavische ambachtelijke traditie gekoesterd, en heeft innovatieve en klassieke ontwerpen tot leven gewekt in een moderne en hedendaagse context. Vanaf het begin in 1955 is het ons doel geweest om meubels te ontwikkelen en te produceren met een sterke visuele identiteit, optimale functie en comfort – en dat alles met oog voor details die een groot verschil maken.

Het productpalet van Wendelbo is expressief en veelomvattend en kan daardoor in elk interieur worden geïntegreerd – of het nu gaat om een privéwoning, waar stijl, functie en comfort centraal staan – of in een openbare ruimte, waar de nadruk ligt op een sterke en opvallende kenmerken, een internationale uitstraling en duurzame oplossingen. Met een scherp gevoel voor actuele trends en voor het leven zoals dat thuis, op de werkplek of waar mensen samenkomen, biedt Wendelbo karakteristieke meubels met een duidelijke identiteit en moeiteloos comfort.

Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit en stellen hoge eisen aan onze fabriek. Wij worden gedreven door een sterke passie voor design en zijn ervan overtuigd dat een duurzame esthetiek de beste weg naar duurzaamheid is.

Download nu de Wendelbo Interieur A/S modellen in de pCon.catalog!

Sharing is caring