Nieuw in pCon.planner 8.3 – Product informatie voor projecten en presentaties

Tegenwoordig zijn interieurarchitecten niet meer alleen specialisten op het gebied van ruimtelijke ordening, maar ook creatieve geesten die uitgebreide projectgegevens beheren en voorbereiden op presentaties van klanten. Om het overzicht niet te verliezen en om snel de juiste informatie zoals foto’s, montagehandleidingen, brochures, leverings- en contactgegevens te kunnen opvragen, biedt pCon.planner 8.3 projectspecifieke en dagelijks actuele “Productinformatie” rechtstreeks van de fabrikant aan.

 

Om toegang te krijgen tot de aanvullende informatie, selecteert u een artikel met commerciële informatie in uw planning. In dit voorbeeld hebben wij gekozen voor een kleine samenstelling met meubilair van de Duitse fabrikant “Interstuhl”. Navigeer vervolgens naar de werkbalk aan de rechterkant en klik op het nieuwe pictogram met de bijbehorende naam. Afhankelijk van de informatie die hier door de betreffende fabrikant wordt verstrekt, kunnen nu een groot aantal afbeeldingen, PDF-bestanden en andere informatie worden opgevraagd.

De nieuwe functie kan het beste worden gebruikt in combinatie met het lay-outgebied in pCon.planner PRO. Met een klik op de muis kunnen teksten en afbeeldingen uit het venster Productinformatie direct in uw tekening of op uw lay-outpagina’s worden geplaatst.

U krijgt heel eenvoudig toegang tot actuele informatie van de fabrikant en maakt de presentaties nog informativer. Ervaar de nieuwe functies van de 3D-ruimteplanner en download pCon.planner 8.3 nu!

*De download is voor de gratis standaard versie van pCon.planner. Wanneer u de pCon.planner PRO of ME gebruikt, vragen wij u te wachten tot de nieuwste download vrij komt. U zult een automatische pop up scherm krijgen wanneer u de planner opent, met informatie over de nieuwe update.

Sharing is caring