Nu beschikbaar in pCon.catalog: Frövi

3D-modellen van Frövi zijn nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog.

Image: Frövi

Image: Frövi

Lees hieronder hoe de Britse fabrikant van innovatieve meubels voor commerciële ruimtes zich voorstelt.

Frövi is een Brits familiebedrijf met een naam die geïnspireerd is op Scandinavisch design. Bij Frövi vindt u altijd innovatieve, onderscheidende meubels met kenmerkende ontwerpen, gemaakt door het beste van het Britse vakmanschap sinds 1976. Vanuit onze designstudio in Oxfordshire en onze productiefaciliteit in de Cotswolds worden ontwerpen gemaakt, geconstrueerd en geleverd, zodat we ons snel kunnen aanpassen aan de veranderende eisen van de werkplek.

Onze showroom in Londen is een mooie ruimte om onze nieuwste meubelcollectie, designtrends en interieurstijlen te laten zien. Frövi-meubilair is ontworpen voor commerciële omgevingen en u kunt erop vertrouwen dat elk meubelstuk voldoet aan kwaliteit, sterkte en waarde, allemaal ondersteund door onze 5-jarige garantie.

Of u nu een architect, ontwerper, of dealer bent, wij zijn ervan overtuigd dat wij de juiste producten en diensten kunnen leveren als aanvulling op uw project.

Sharing is caring