Nieuw binnen de pCon-Community: Zoom door Mobimex

OFML-gegevens van Zoom door Mobimex zijn nu beschikbaar in de productbibliotheek van pCon. Vraag nu de configureerbare data van het bedrijf aan via pCon.login.

Lees hieronder hoe de Zwitserse fabrikant van kantoor en woning meubelen zich voorstelt.

Mobimex AG uit Seon in Zwitserland is de drijvende krachtr achter Zoom door Mobimex. Wat in 1974 begon als een klein bureau is nu een internationaal operend bedrijf dat bekend staat als een toonaangevende innovator in de thuis- en kantoorsector. Het portfolio, dat een hoge designkwaliteit heeft, varieert van opberg- en tafelcollecties die voornamelijk uit massief hout bestaan tot op maat gemaakte conferentie-indelingen.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *