Nieuw in de pCon producten bibliotheek: Kleinkopf kantoormeubelen

OFML data van “Kleinkopf Objektmöbel GmbH” is nu beschikbaar in de pCon productenbibliotheek. U kunt deze configureerbare data aanvragen via pCon.login.

Lees hieronder  hoe de Duitse fabrikant van kantoormeubelen zichzelf introduceert.

Kleinkopf staat voor kwaliteit en traditioneel handwerk uit Duitsland. Tijdloze designs en het beste vakmanschap zijn de eisen van de 3e generatie familiebedrijf. Met een breed scala aan houten en stalen meubelen biedt Kleinkopf hoogwaardige oplossingen voor de meest uiteenlopende objecten.

Van schelpvormen tot de bijpassende tinten en talrijke extra’s, elk product kan volledig aangepast worden aan de indivuele wensen van de klant. De verschillende speciale ontwerpen bieden architecten en planners voor elk project de best mogelijke, op elkaar afgestemde stoelen en tafels.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *