Appdate! pCon.facts 2.0 is nu beschikbaar

Slimme verkoop, efficiënte processen – de digitale prijslijst pCon.facts is de allrounder app voor uw advies. Back office informatie krijgt een nieuwe betekenis en verandert in winnende argumenten tijdens uw verkoopgesprekken. Uitgebreide productinformatie zoals prijzen, foto’s en productbrochures zijn altijd bij de hand. Dit alles in combinatie met een indrukwekkende real-time configuratie en presentatie in AR, maken pCon.facts tot een belangrijke bron voor de groei van uw bedrijf.

Met de nieuwste versie wordt het profiel van de app als efficiëntieverhogende multi-tool voor de verkoop nog verder verbeterd. De belangrijkste nieuwe functies in één oogopslag:

Goede berekening: Instellingen voor belastingen en valuta
In de nieuwe pCon.facts heeft u volledige controle over de weergave van prijzen, valuta en belastingen. Opties voor het weergeven en berekenen van belastingen kunnen individueel worden gedefinieerd, afhankelijk van uw project en doelgroep.

Gerichte presentatie
Productinformatie, productweergave of beide: In de configuratieweergave wordt de focus ingesteld door middel van een intuïtieve schuifregelaar. De verbeteringen in de AR-modus zorgen voor meer stabiliteit en plezier. Met ondersteuning van de nieuwste configuratiemogelijkheden wordt het presenteren van verschillende varianten van een product ook een visueel hoogtepunt. En u kunt er zeker van zijn dat u de aandacht van uw klant vasthoudt.

Verbeterde oriëntatie
Het catalogusonderdeel is nu hetzelfde in pCon.box en pCon.facts. Dankzij het overzicht van recentelijk gebruikte fabrikanten behoren lange zoektochten naar veelgebruikte merken tot het verleden.

Efficiënte uitwisseling van projecten
Het voorbereiden van een afspraak met een klant of het volgen van een succesvol verkoopgesprek – uitwisseling is een succesfactor. De nieuwe import mogelijkheid voor OBK-bestanden en de verbeterde workflow voor het delen van bestanden zorgen voor een soepele uitwisseling van bestanden, afbeeldingen en aanbiedingen binnen het team en met de klant.

Wilt u pCon.facts gebruiken om verkoopgesprekken te versterken? Meld u dan vandaag nog aan voor pCon.login en sluit u aan bij de pCon-community!

Sharing is caring