Bun venit în comunitatea pCon: String Furniture

Date configurabile de la producătorul suedez String Furniture sunt disponibile pentru comunitatea pCon. Conectează-te la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicită datele produselor String Furniture prin intermediul pCon.login


Prezentare String Furniture

Imagine: String Furniture

Imagine: String Furniture

SIMPICITATE ICONICĂ

String a câștigat un loc în istoria designului datorită simplității sale elegante și unei construcții ingenioase care se bazează doar pe trei elemente – raftul, panoul de perete și elementul metalic – dar care pot fi combinate într-un număr infinit de configurații.

Imagine: String Furniture

Imagine: String Furniture

CUM SĂ GESTIONEZEȚI O MOȘTENIRE – ȘI CUM SE  DEZVOLTĂ

Începând din 2005, String Furniture deține faimosul String System. Pentru a echilibra forma și funcționalitatea, satisfăcând în același timp nevoile și dorințele unei noi generații, este o abordare delicată. Ei continuă să îmbunătățească sistemul original String prin adăugarea de culori contemporane, materiale noi și accesorii inovatoare. În plus, își extind colecția prin introducerea de noi designuri și piese de mobilier.

Imagine: String Furniture

Imagine: String Furniture

CE FACE CA UN BIROU SĂ FIE FUNCȚIONABIL?

La scurt timp după ce a fost lansat pentru prima dată, String System a fost ales de mulți designeri de interior pentru proiectele de birou. Pentru a-l face chiar mai util, designerii Anna von Schewen și Björn Dahlström au dezvoltat brandul Works – o gamă de mobilier pentru medii de lucru flexibile, ergonomice și contemporane, care includ birouri ajustabile pe înălțime, unități de depozitare și dulapuri. Desigur, Works se potrivește perfect cu String System.

Imagine: String Furniture

Imagine: String Furniture

O IDEE SUSTENABILĂ TREBUIE SĂ FIE SUSTENABILĂ LA FIECARE PAS

Fiecare produs de la String Furniture este, într-un fel sau altul, legat de sustenabilitate. Pe primul loc în lista lor este ceea ce ei numesc durata de viață. Designul atemporal și mobilierul de înaltă calitate care rezistă mult timp. Utilizarea materialelor durabile și fabricarea atentă conduc la mobilier care poate fi savurat timp de mulți ani, chiar decenii, și care are caracter și o expresie vizuală care se simte frumoasă și atrăgătoare zi de zi. Și în plus, ei folosesc exclusiv materiale regenerabile, reciclabile sau reciclate.

STABILIREA ȘI MENȚINEREA UNOR STANDARDE RIDICATE

Designurile String Furniture respectă standardele europene și internaționale, precum și cerințele stricte de mediu care garantează impactul minim al producției și utilizării produselor lor. Fiecare etapă a lanțului de aprovizionare urmează codul de conduită al ONU “Global Compact”.

FĂCUT ÎN SUECIA – CU EXCEPȚIA CAZURILOR CÂND CALITATEA MAI RIDICATĂ SE GĂSEȘTE ÎN ALTĂ PARTE

Mai mult de 95% din mobilierul lor este fabricat în Suedia. Ceea ce înseamnă că pot face vizite în persoană la majoritatea fabricilor pentru a discuta despre materiale și fabricație. Câteva părți sunt fabricate în altă parte pentru a asigura cea mai înaltă calitate.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *