Urmărește și Învață: Cum să folosești Eficient Zonele Goale de Pe Ecran în Planificare

Te-ai gândit vreodată la modalități prin care tu, ca planificator, poți elibera întregul potențial al conceptului tău și în același timp să întărești conexiunea clientului tău cu designurile tale? În multe planuri de birou, monitoarele sau ecranele TV sunt plasate ca elemente funcționale, dar impactul lor vizual adesea rămâne neutilizat. Dar ce-ar fi dacă aceste ecrane nu ar fi doar unelte tehnice, ci pânze dinamice care ar putea susține designul tău și ar face prezentările tale să iasă în evidență în fața concurenței?

În cel mai recent tutorial video al nostru, îți arătăm două modalități simple de a-ți plasa propriul conținut pe ecranele din designul tău. Acest lucru ar putea fi site-ul tău web, logo-ul tău sau site-ul web al clientului, care creează o conexiune emoțională cu designul.

Explicăm pas cu pas cum poți copia și lipi imagini în planificarea ta și apoi să le poziționezi în fața monitorului. Alternativ, îți vom arăta cum poți folosi editorul de materiale pentru a schimba textura zonei de ecran și pentru a insera propria imagine. Pur și simplu dă clic pe imagine pentru a urmări acest tutorial:

Pentru mai multe întrebări sau pentru a explora mai în profunzime subiectele, vizitează Centrul nostru de Ajutor. Acolo vei găsi informații cuprinzătoare despre toate funcțiile din pCon.planner.

Abonează-te la canalul nostru de YouTube și rămâi informat cu noile tutoriale despre planificare a încăperilor, randare și vizualizare! Poți să te abonezi și la blogul nostru pCon (în subsol).

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *