Acum disponibil pentru comunitatea pCon: Sistemul GRID

Datele configurabile de la producătorul danez GRID System sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor GRID System prin pCon.login


Imagine: GRID System

Imagine: GRID System

În peisajul în continuă evoluție al designului interior, inovația este esențială. Este vorba despre găsirea acelui echilibru perfect între formă și funcție, creativitate și practicitate. Intră în scenă GRID System – un revoluționar în lumea soluțiilor modulare pentru interior, condus de mintea vizionară a lui Peter J. Lassen.

Imagine: GRID System

Imagine: GRID System

Imaginați-vă un sistem în care un simplu cub servește ca element de construcție pentru posibilități infinite. Asta este exact ceea ce oferă GRID – un sistem modular conceput pentru a vă potența viziunea creativă. La baza sa se află cubul original – un modul ușor, dar durabil, realizat din nailon și fibră de sticlă, proiectat și fabricat cu mândrie în Danemarca.

Imagine: GRID System

Imagine: GRID System

Viziunea lui Peter J. Lassen pentru GRID a fost clară încă de la început – să creeze un sistem de interior care sfidează convențiile, oferind o adaptabilitate de neegalat în diverse medii, fie ele publice, artistice sau comerciale. Și, fidel ambiției sale, GRID a petrecut peste un deceniu colaborând îndeaproape cu profesioniștii din domeniul amenajărilor interioare, dând viață celor mai îndrăznețe vise de design ale acestora.

Imagine: GRID System

Imagine: GRID System

Cu GRID, puterea este în mâinile dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de un singur modul sau de sute, aveți libertatea de a construi și reconstrui în trei dimensiuni, creând structuri de orice dimensiune sau formă imaginabilă. Natura modulară a GRID sfidează gândirea convențională, dar eleganța sa rămâne de neclintit – o dovadă a eticii de design a lui Lassen.

Imagine: GRID System

Imagine: GRID System

Dar GRID nu se oprește la structura fundamentală. Cu o gamă largă de componente, cum ar fi sertare, rafturi, dulapuri și multe altele, vă puteți personaliza designul cu funcții și caracteristici infinite. De la separatoare de camere la peisaje de scaune, de la unități de depozitare la instalații de artă – posibilitățile sunt la fel de vaste ca și imaginația dumneavoastră.

Imagine: GRID System

Imagine: GRID System

Ceea ce diferențiază GRID este versatilitatea și longevitatea sa. Fiind un sistem modular, modulele GRID pot fi dezasamblate și refolosite de nenumărate ori, ceea ce îl face o investiție de viitor care rezistă în timp. Fie că este vorba de interior sau exterior, la locul de muncă sau în spații de vânzare cu amănuntul, în biblioteci sau hoteluri – GRID se adaptează fără efort la orice mediu, inspirând creativitatea la fiecare pas.

Așadar, în timp ce urăm bun venit sistemului GRID în comunitatea pCon, vă invităm să explorați posibilitățile infinite pe care le oferă. Fie că sunteți designer de interior, arhitect sau pur și simplu o persoană pasionată de design inovator, GRID promite să revoluționeze modul în care vă gândiți la spațiile interioare. Alăturați-vă nouă în această călătorie, în timp ce redefinim ceea ce este posibil în designul interior, câte un cub modular la un moment dat.

Imagine: GRID System

Imagine: GRID System


Solicitați datele prin intermediul selecției producătorului din pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *