Nou în comunitatea pCon: GABER

Datele configurabile de la Gaber sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Gaber prin pCon.login


Prezentare GABER cu cuvintele proprii

Imagine: Gaber

Imagine: Gaber

Gaber: Unde măiestria întâlnește inovația

De la înființarea sa în 2000, Gaber a fost o piatră de temelie a excelenței în design, cu sediul central amplasat la doar 40 de kilometri de orașul pitoresc Veneția.

Gaber este profund angajat în etosul „Made in Italy”, atingând un echilibru armonios între măiestria artizanală și precizia industrială. Acest angajament îi dă putere să creeze mobilier care nu numai că îndeplinește, ci și depășește gusturile diverse și cerințele exigente ale unei clientele globale. Gama extinsă de finisaje și opțiuni personalizabile asigură că fiecare client își găsește potrivirea perfectă.

La Gaber, eficiența producției se armonizează cu cercetarea și dezvoltarea necruțătoare și cu atenția meticuloasă la detalii. Rezultatul? Mobilier versatil, funcțional și de durată, mobilier contractual, scaune de lucru, scaune moi, mese pentru fiecare ocazie, posturi de lucru ergonomice, sisteme de ultimă generație de absorbție a sunetului și o serie de accesorii de mobilier complementare.

Imagine: Gaber

Imagine: Gaber

Susținut de ani de experiență în turnarea prin injecție a plasticului și prelucrarea metalelor, Gaber răspunde provocării de a oferi un design de ultimă oră și o calitate fără compromisuri, cu un spirit de adaptabilitate. Rezultatul? O colecție uluitoare de mobilier contract, care leagă perfect atât mediile interioare, cât și cele exterioare.

Gaber în comunitatea pCon: îmbunătățirea designului cu date configurabile

Gaber înțelege că designerii de interior și arhitecții au nevoie de soluții flexibile pentru a răspunde nevoilor unice ale proiectelor. Pentru a reduce acest decalaj, Gaber a integrat colecția sa extinsă de mobilier în comunitatea dinamică pCon, oferind o comoară de oportunități pentru profesioniștii în design.

Imagine: Gaber

Imagine: Gaber

În cadrul ecosistemului pCon, designerii pot personaliza cu ușurință mobilierul Gaber pentru a satisface cerințele specifice ale proiectului. Fie că este vorba de reglarea fină a dimensiunilor, materialelor sau finisajelor, acest nivel excepțional de personalizare asigură că piesele Gaber se armonizează perfect cu viziunea unică a designerului. Cu doar câteva clicuri, utilizatorii profesioniști pot transforma conceptele de design în soluții complet personalizate, din lumea reală, care se aliniază perfect cu proiectele lor.

Designerii pot prezenta acum modul în care mobilierul Gaber transformă spațiile interioare, oferind clienților o previzualizare realistă a designului final. Acest lucru îmbunătățește comunicarea vizuală între designeri și clienți, asigurând o înțelegere comună a potențialului proiectului. Pe măsură ce faza de planificare se încheie în pCon.planner, trecerea la următoarea etapă este fără probleme.

Imagine: Gaber

Imagine: Gaber

Designerii își pot transfera fără efort lista de articole în pCon.basket. Aici, poate fi transformat într-o cotație captivantă și ușor de citit, totul în timp ce se calculează marja pentru a asigura viabilitatea financiară a proiectului. Acest proces simplificat le permite designerilor să se concentreze asupra muncii lor creative și interacțiunilor cu clienții, cu asigurarea că aspectul financiar este bine gestionat.

Imagine: Gaber

Imagine: Gaber


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *