Disponibil pentru comunitatea pCon: Feltouch

Datele configurabile de la Feltouch sunt disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML de la companie.

Solicitați datele produselor Feltouch prin pCon.login


Prezentare Feltouch cu cuvintele proprii

Imagine: Feltouch

Imagine: Feltouch

Feltouch este o firmă de producție inovatoare specializată în realizarea de produse din PET cu ajutorul fibrelor de ultimă generație și tehnologiei textile nețesute. Misiunea noastră globală cuprinde furnizarea de soluții diverse pentru consumatorii comerciali și industriali pe piețele din întreaga lume.

Imagine: Feltouch

Imagine: Feltouch

Suntem specializați în crearea de absorbante acustice inteligente care sporesc claritatea vorbirii, bunăstarea și performanța în spațiile interioare. Gama noastră include produse personalizabile și standard, adaptate pentru diferite proiecte. Această dăruire alimentează, de asemenea, colaborările noastre cu arhitecți, designeri de interior și manageri de facilități, urmărind excelența acustică și decorativă de neegalat.

Imagine: Feltouch

Imagine: Feltouch

Sustenabilitatea și bunăstarea sunt esențiale pentru etosul produselor noastre. Fabricate din PET reciclat și fibre de poliester, ofertele noastre rămân lipsite de lianți chimici și au certificare scăzută în VOC, asigurând respectarea mediului și conștientizarea sănătății. Accentul nostru pe protejarea mediului ne determină să acordăm prioritate materialelor adecvate pe parcursul procesului nostru de producție. Ancorate de inovație și servicii excepționale pentru clienți, operațiunile noastre întruchipează practici de mediu acreditate.

Imagine: Feltouch

Imagine: Feltouch

Acordând prioritate materialelor ecologice reciclabile sau reciclabile în producția noastră, subliniem angajamentul nostru pentru o producție responsabilă. Accentul nostru principal implică analiza cu discernământ a nevoilor clienților și depășirea acestora. Prin servicii gratuite care oferă informații despre produsele noastre acustice și de design interior, împuternicim alegerile informate. Colaborarea rămâne esențială, deoarece lucrăm cu ardoare cu arhitecți, designeri de interior și planificatori de instalații pentru a asigura rezultate acustice și estetice optime în spațiile interioare.

Imagine: Feltouch

Imagine: Feltouch

Proiectul de economie circulară al Feltouch, Zero Burn, lansat în 2020, se concentrează pe reutilizarea deșeurilor din PET reciclat ca material acustic, colaborând la nivel global pentru a reduce amprenta de carbon.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *