Disponibil în comunitatea pCon: Bürotime

Datele configurabile de la Bürotime sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Bürotime prin pCon.login


Prezentare Bürotime cu cuvintele proprii

Imagine: Bürotime

Imagine: Bürotime

Înființată în 1994 ca parte a Tosunoğulları Furniture INC., Bürotime își are rădăcinile în Zona Industrială Organizată Konya (Turcia), pe o întindere substanțială de 6500 m2.

Imagine: Bürotime

Imagine: Bürotime

Inițiind un proces de instituționalizare cu scopul de a porni într-o călătorie marcată de ani de creștere și premii în sectorul mobilei, brandul Bürotime a luat ființă începând cu anul 2000. Pentru a răspunde cererii în creștere, Bürotime operează acum pe cei 140.000 de metri pătrați. Unitatea de producție, cuprinde însăși temeiurile înființării sale. Prima sa vânzarea internațională a fost marcată în 2002, iar de atunci compania a ajust să își exporte ofertele în toate colțurile lumii, cuprinzând o arie de 50 de țări și o rețea extinsă de 150 de puncte de vânzare atât pe piețele interne, cât și pe cele externe.

Imagine: Bürotime

Imagine: Bürotime

Compania este dedicată utilizatorilor medii care acordă prioritate sănătății umane.  Produsele de la Bürotime redefinesc spațiul de lucru și cresc calitatea vieții. Bürotime a atins o etapă semnificativă în 2014. A câștigat distincția de a fi primul producător turc de mobilier de birou, calificat pentru a primi prestigiosul certificat GREENGUARD Gold. Bürotime este alegerea preferată pentru organizațiile care caută certificări pentru construcții verzi, cum ar fi LEED și BREEAM, ajutând în același timp la creșterea gradului de conștientizare cu privire la sustenabilitate, punând accent pe utilizarea eficientă a resurselor naturale.

Imagine: Bürotime

Imagine: Bürotime


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă