Bun venit în comunitatea pCon: Suono Acoustics

Datele configurabile de la Suono Acoustics sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Suono Acoustics prin pCon.login


Prezentare Suono Acoustics cu cuvintele proprii

Imagine: Suono Acoustics

Imagine: Suono Acoustics

SUONO ACUSTICA ȘI CONFORTUL ACUSTIC

Lumea din jurul nostru se învârte din ce în ce mai repede. Și devine din ce în ce mai zgomotoasă. Acest lucru face cu atât mai important să găsim momente de liniște. La Suono Acoustics, suntem convinși că concentrarea și atenția sunt baza succesului pe termen lung. De aceea, o întrebare se află în fruntea a tot ceea ce facem: Ce climat acustic se potrivește cel mai bine modului în care trăim și lucrăm? Și cum putem îmbunătăți bunăstarea zilnică a clienților noștri cu produsele noastre?

Imagine: Suono Acoustics

Imagine: Suono Acoustics

SOLUȚII ACUSTICE PROIECTATE ÎN ELVETIA PENTRU CEL MAI ÎNALT NIVEL DE CALITATE

Soluțiile acustice certificate de la Suono Acoustics conduc la o îmbunătățire vizibilă a calității încăperii. În plus, impresionează prin forme clare și un design atemporal. Datorită unor materiale asemănătoare pâslei și a unei scheme de culori naturale, materialele se potrivesc perfect cu metodele moderne de construcție care folosesc sticla, oțelul, piatra și betonul. Elementele acustice fonoabsorbante nu numai că îmbunătățesc climatul camerei, ci și protejează mediul. Panoul acustic de inalta performanta suonoBOARD® este realizat din 100% PET cu un continut ridicat de reciclare de  până la 50-80% in functie de grosimea materialului. Separatoarele de cameră și elementele de tavan/perete Suono Acoustics oferă soluții inovatoare de design interior și pot fi combinate în orice mod și reciclate fără probleme. Certificatele ecobau și Minergie-ECO și ratingul eco1 sunt dovada că produsele îndeplinesc cele mai înalte cerințe.

Imagine: Suono Acoustics

Imagine: Suono Acoustics

SPIRITUL TRISA ÎN TOT CEEA CE FACEM

Ca parte a Grupului TRISA, cele mai înalte standarde de calitate, precum și angajamentul ecologic fac parte din înțelegerea de bază a filozofiei companiei. Compania deținută de familie și de angajați este acum la a patra generație. De-a lungul anilor, compania s-a dezvoltat de la o afacere artizanală de fabricare a pensulelor într-o companie cu o înaltă tehnologizare, activă la nivel internațional, cu peste 1100 de angajați. Pas cu pas, Grupul TRISA a fost creat având patru centre de competențe concentrate: Pe lângă TRISA AG și TRISA Electronics AG, grupul de companii include și TRISA Accessoires AG și Ebnat AG. O anumită stare de armonie a oamenilor în raport cu munca și cu mediul este adânc înrădăcinată în conștiința companiei. Accentul dezvoltării produselor este pus pe inovațiile realizate din materiale durabile care oferă clienților o valoare adăugată reală, protejând în același timp mediul.

SUONO ACOUSTICS ESTE ULTIMA INOVAȚIE DE LA TRISA ELECTRONICS

Suono Acoustics se bazează pe mulți ani de experiență în proiectarea și implementarea soluțiilor specifice clientului. Experții în acustică oferă planificare, organizare și logistică dintr-o singură sursă. Intrați în lumea fascinantă a acusticii și descoperiți posibilitățile diverse de la Suono Acoustics.

Imagine: Suono Acoustics

Imagine: Suono Acoustics


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă