Bun venit în comunitatea pCon: EFKA office

Datele configurabile de la EFKA office sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML de la companie.

Solicitați datele produselor EFKA office prin pCon.login


Prezentare EFKA office cu cuvintele proprii

Imagine: EFKA office

Imagine: EFKA office

EFKA office este un producător de top care fabrică cadre din aluminiu. Ramele noastre sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate și montate cu dispozitive de iluminare și/sau acustică. Toate acestea în combinație cu țesături pentru cadru care se pot schimba la infinit, la care se adaugă opțiunea de a alege dintr-o colecție foarte extinsă și unică de imprimeuri.

Ramele noastre sunt folosite ca separatoare de birou, separatoare de camere, rame de perete și rame suspendate, cu sau fără iluminare. Fie că sunteți în căutarea unui cadru pătrat elegant, a unui cadru în formă de cerc sau a unei forme unice de hexagon, avem o gamă largă din care puteți alege.

Rama noastră textilă poate fi complet personalizată. Se pot alege culori standard pentru ramă, precum și opțiunea de a avea rama vopsită cu pulbere într-o culoare RAL la alegere. Stabiliți dimensiunile, alegeți dintr-o gamă largă de tipuri de dispozitive acustice și țesături și utilizați baza de date extinsă de imagini a Art Heroes.

Cu anii noștri de experiență și măiestrie, suntem capabili să oferim soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale clienților noștri. Apreciem foarte mult calitatea și viteza, ceea ce se traduce prin livrare rapidă din stocul propriu și produse durabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde. Ramele noastre nu sunt doar funcționale, dar adaugă și o valoare unică oricărui spațiu.

Imagine: EFKA office

Imagine: EFKA office

La EFKA office, ne angajăm față de sustenabilitate, iar acest lucru se reflectă în produsele și metodele noastre de lucru. Ramele noastre sunt fabricate din aluminiu 100% reciclabil, cu deșeuri minime. Materialul nostru acustic este realizat din blugi din denim reciclați și are o rată de absorbție a sunetului foarte mare. Datorită naturii interschimbabile a țesăturii întinse, puteți continua să variați la nesfârșit, fără ca cadrul să-și piardă vreodată funcționalitatea. Schimbați pur și simplu materialul în rame și oferiți spațiului dvs. un aspect complet nou. Este atât de ușor!


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă