Bun venit în comunitatea pCon: Randers+Radius

Datele configurabile de la Randers+Radius sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele despre produse Randers+Radius prin pCon.login


Imagine: Randers+Radius

Imagine: Randers+Radius

Compania Randers+Radius a fost fondată în 2012 și produce mobilier cu un design unic pentru mediul de business, cu accent pe durabilitate și ciclul de viață circular. Lucrăm sistematic pentru a ne îmbunătăți impactul asupra climei și asupra mediului. Proiectăm și producem mobilier în strânsă colaborare cu arhitecții danezi și împreună optimizăm piesa individuală de mobilier în raport cu materialul, formă și funcția destinată acesteia.

Producem mobilier care in toata simplitatea sa indeplineste mai multe functii in virtutea materialelor, configuratiei si structurii. Ideea din spatele fiecărei piese de mobilier se concentrează pe optimizarea materialelor din punct de vedere al funcției, mediului și finanțelor. In consecinta, mobilierul este format din cat mai putine imbinari si materiale. În același timp, este testat pentru a dura generații. Materialele sunt simple și fără compromisuri și toate pot fi reciclate în contexte noi atunci când mobilierul urmează să fie înlocuit.

Viziunea noastră pentru viitor este să continuăm să facem ceea ce facem astăzi, poate chiar mai bine, dar cu același grad de angajament și onestitate și menținând convingerea că produsele, serviciile și prețurile noastre sunt de neegalat.

Randers+Radius face parte din Design Concept Denmark, care este o companie certificată FSC. Prima noastră colecție certificată FSC este colecția de scaune Scope. Colecția Scope este formată din șase modele, toate fiind certificate.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.