Nou pe portalul pCon.catalog: Spoinq

O selecție largă de mobilier modern, durabil și inovator de la Spoinq este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul olandez.

Vezi produsele de la Spoinq în pCon.catalog


Prezentare Spoinq cu cuvintele proprii

Imagine: Spoinq

Imagine: Spoinq

Anul 2011 a însemnat începutul aventurii. Am stâns laolaltă designeri olandezi cu ajutorul carora ne-am dorim să creăm mobilier modern, durabil și inovator.

Designul bun începe de la planșa de desen. Pentru a ne proiecta mobilierul sustenabil, lucrăm împreună cu designeri olandezi consacrați ce au un talent inovator. Fiecare cu propria sa viziune, dar mereu în conformitate cu Spoinq. Optăm în mod conștient pentru un stil de design pur, atemporal, care nu este supus capriciilor modei. Ca rezultat, un produs poate dura ani de zile. Suntem mari fani ai creării unui stil propriu, de aceea avem o colecție mare de țesături colorate, rezistente și atemporale, cu care să ne tapițeam scaunele, băncile, scaunele de bar sau canapele.

Imagine: Spoinq

Imagine: Spoinq

Colecția noastră de mobilier respectă setul fix de valori Spoinq: design bun, calitate înaltă și reutilizarea materialelor. Mobilierul nostru de design este fabricat local de companii de artizanat olandeze. Local în acest caz nu înseamnă doar „olandez”: toată mobila noastră este realizată pe o rază de 40 km de depozitul nostru din Waspik, pentru a menține emisiile de CO2 la minimum. Mai mult, menținem măiestria vie în propria noastră regiune.

Imagine: Spoinq

Imagine: Spoinq

Vă invităm să fiți creativ cu Spoinq în proiectul  pe care îl realizați și nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări. Sperăm că o vom avea curând vești de la tine! 


Descărcați modelele de la Spoinq prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă