Acum disponibil prin pCon.login: RIM CZ

Datele configurabile de la RIM CZ sunt disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele produselor de la producătorul ceh de scaune de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele RIM CZ


Prezentare RIM CZ

Imagine: RIM CZ

Imagine: RIM CZ

RIM CZ este un producător ceh de scaune de birou. De mai bine de 30 de ani, produce scaune cu accent pe design, funcționalitate, ergonomie și calitate.

„Lumea noastră se învârte în jurul scaunelor și a oamenilor care stau pe ele. Suntem RIM și, din 1991, producem scaune din care nu veți dori să vă ridicați.”

Imagine: RIM CZ

Imagine: RIM CZ

Portofoliul companiei este în continuă creștere, iar pe lângă scaunele pentru birou și săli de conferință, puteți găsi în oferta lor și mese, bănci, fotolii, canapele, taburete sau scaune de bar. Compania cooperează cu designeri din întreaga lume pentru dezvoltarea produselor.

Imagine: RIM CZ

Imagine: RIM CZ

Sediul companiei are sediul în Otrokovice, Republica Cehă. RIM are și o sucursală în Asia. În Europa, compania este reprezentată de 500 de dealeri și reprezentanți de vânzări. De asemenea, puteți vizita showroom-uri din Praga, Viena și Budapesta.

Imagine: RIM CZ

Imagine: RIM CZ


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.