Actualizare pentru pCon.basket PRO și CE

Software-ul online CPQ pCon.basket PRO și pCon.basket CE, instrumentul comunitar gratuit pentru crearea de liste de articole online, au primit cîte o actualizare.

Ce este nou …

Prezentare generală: rezumați listele de articole

Cu noua versiune a pCon.basket, puteți controla nivelul de detaliu în care listele de articole vor fi afișate în rapoarte: În plus față de standardul anterior, vizualizarea „Detaliată”, care listează toate articolele unul sub celălalt în poziții separate, listele pot fi acum și „Rezumate” și afișate ca „Liste de Componente” în formular.

Dacă selectați vizualizarea „Rezumat”, articolele identice sunt îmbinate într-un singur articol, iar informațiile despre cantitate sunt ajustate în consecință. Articolele de bază identice cu articole secundare diferite sunt tratate ca articole diferite.

Dacă doriți și să combinați aceste tipuri de articole într-o singură poziție, selectați vizualizarea „Liste de Componente (cu ierarhie)”. Adăugarea „cu ierarhie” indică faptul că folderele sunt luate în considerare ca un element ierarhic – articolele identice care se află în foldere diferite nu sunt, prin urmare, combinate într-o singură poziție.

Comunicare: adăugați note interne la articole

Acordurile speciale, solicitările speciale și completările la articole pot fi acum ușor adăugate la poziția respectivă prin intermediul unei note. „Note interne” pe care le depuneți în câmpul de text special prevăzut sub descrierea articolului respectiv. Comentariile text sunt întotdeauna disponibile în timpul procesării listei de articole și sunt, de asemenea, salvate în fișiere obk – ceea ce le face un mijloc ideal pentru a oferi colegilor din echipa informații suplimentare sau pentru a vă lăsa un memento. Notele interne nu sunt incluse în formulare sau exporturi.

Vizualizare: completați rapoartele cu capturi de ecran

Afișați articolul configurat în vizualizări create individual în lista de articole: Datorită funcției de captură de ecran acest lucru se realizează într-un click – click pe pictograma camerei de deasupra vederii 3D creează o captură de ecran a vizualizării curente și o salvează în zona „imagini suplimentare”. Afișați aceste imagini pe raport pentru a afișa produsul din diferite unghiuri.

Alte caracteristici noi

Introduceți direct numerele de articol
Calcul invers al liniilor subtotale la reduceri/suprataxe
Suport pentru articole opționale

Vă interesează să utilizați pCon.basket?

pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul tău pCon. Aruncă o privire la pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a testa pCon.basket PRO timp de 30 de zile gratuit.

Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a fi anunțat prin e-mail despre noutăți despre pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă