Nou în comunitatea pCon: Legamaster

Datele configurabile de la Legamaster sunt acum disponibile comunității pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului olandez de instrumente de prezentare vizuală prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele Legamaster prin pCon.login


Prezentare Legamaster cu cuvintele proprii

Imagine: Legamaster

Imagine: Legamaster

Din 1953, suntem devotați profesioniștilor din întreaga lume pentru ca aceștia să lucreze mai bine împreună în fiecare zi. Misiunea noastră este să dezvoltăm instrumente de prezentare vizuală care promovează creativitatea, încurajează interacțiunea și permit echipelor să exceleze. Acestea includ table albe sau flipchart-uri, dar și instrumente digitale precum ecranele tactile.

Datorită gamei noastre extinse de soluții practice și bine gândite, Legamaster a reușit să stabilească o poziție de lider de piață.

Ne concentrăm pe modelul „valoare adăugată”. O situație reciproc avantajoasă atât cât pentru utilizatorul final și dealerii noștri cât și pentru noi. Legamaster este divizia de comunicare vizuală pentru brand-ul “edding AG”, principalul producător de markere și articole de papetărie de înaltă calitate.


Solicitați datele Legamaster prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă