Nou în biblioteca de produse pCon: For Me Lab

Datele configurabile de la For Me Lab sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului francez de mobilier și obiecte de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile dvs. pCon.

Solicitați datele despre produse pentru mine Lab prin pCon.login


Prezentare For Me Lab cu cuvintele proprii

Imagine: For Me Lab

Imagine: For Me Lab

În ultimii 5 ani, FOR ME LAB a lucrat pentru a face mai accesibile produsele realizate manual și pentru a readuce ființa umană în centrul vieții noastre și al interioarelor noastre. După câțiva ani petrecuți în companii exclusiviste de modă și cosmetice, Jordane și Geraldine au făcut un pas îndrăzneț odata cu înființarea FOR ME LAB și au dat astfel un nou sens vieții lor de zi cu zi concentrându-se pe ce este frumos, unic și responsabil.

Imagine: For Me Lab

Imagine: For Me Lab

De atunci, aventura nu a încetat să evolueze. Specializată în mese la comandă, FOR ME LAB și-a făcut un nume dincolo de mobilier, datorită stilului său unic și creativității debordante. Astăzi, FOR ME LAB este un studio de design și amenajări de spațiu extrem de creativ, pentru birouri personalizate, spații de coworking și restaurante ce prind contur după imaginația ta. Mobilierul și accesoriile artizanale reprezintă activitatea noastră de bază și reunim cele mai bune mărci pentru a crea medii ușor de utilizat, concepute în jurul echipelor și identității tale.

Suntem agili și conștiincioși în dezvoltarea spațiilor eco-responsabile, apărăm un nou mod de a consuma, punând accent pe naturalețe și favorizând materialele reciclate și reciclabile. Misiunea noastră este să aducem ceva nou cu creații exclusive și cu o concentrare puternică pe valorile umane și pe respectul pentru planeta noastră.

Imagine: For Me Lab

Imagine: For Me Lab


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă