Cum poți crește vânzările prin mai mult conținut în pCon – Ecophon

Serviciile cuprinzătoare de consultanță și planificarea în perspectivă conduc la clienți mulțumiți pentru că a avea la îndemână informațiile corecte este cheia succesului în vânzările de mobilă. Ecophon a recunoscut aceste avantaje și oferă conținut extins de vânzări în aplicațiile pCon, pe lângă datele despre produse.

Imagine: Ecophon

Imagine: Ecophon

Producătorul de plafoane acustice, corpuri de iluminat și panouri de perete a luat actualizarea datelor pCon ca pe o șansă de a oferi conținut de calitate utilizatorilor pCon.planner PRO, pCon.facts, pCon.basket CE și PRO, precum și înregistrarea utilizatorilor în pCon.box.

Imaginile inspiratoare, videoclipurile, informațiile privind mediul și broșurile complete despre produse oferă răspunsuri la cele mai critice întrebări despre produs. Manuale de instalare și informații tehnice – materiale esențiale pentru a răspunde imediat la întrebările clienților – adaugă valoare suplimentară pentru utilizatorii pCon. O selecție de imagini inspiratoare ale produselor este o sursă binevenită de idei pentru prezentări.

Tot ce aveți nevoie este un cont pCon.login pentru a utiliza aceste date.

Doriți să știți cum puteți furniza informațiile companiei pentru care lucrați comunității pCon? Contactați-ne prin e-mail.


Prezentare Ecophon cu cuvintele proprii

Ecophon produce și vinde tavane acustice, corpuri de iluminat și panouri de perete pentru a îmbunătăți mediul de lucru. Suntem interesați în special de birouri și de complexitatea clădirilor administrative. Oferim nu numai soluțiile potrivite, ci și cunoașterea standardelor, a ființei umane în caracteristicile și comportamentul său și, bineînțeles, a procesului de construcție și renovare în sine.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă