Nou în pCon.catalog: Skipper Furniture AB

O selecție de mobilier de înaltă calitate de la Skipper Furniture AB este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul suedez:

Vezi modelele 3d de la Skipper Furniture în pCon.catalog


Prezentare Skipper Furniture cu cuvintele proprii

Imagine: Skipper Furniture AB

Imagine: Skipper Furniture AB

Compania Skipper Furniture a fost fondată în 1955 de Svend Skipper și ulterior a fost vândută actualului proprietar Tommy Nyberg. El a adus compania în Suedia, unde se află și în prezent. Skipper Furniture dezvoltă și produce canapele, scaune și mese pentru agenții economici dar și pentru consumatorii direcți. Pe piața contractuală, producem mobilier pentru spații publice precum cele dedicate asistenței medicale, spații de învățământ, birouri și hoteluri.

Când dezvoltăm mobilier, accentul nostru principal este întotdeauna combinația dintre design și confort. Pentru noi este important ca utilizatorul final să dorească să stea așezat în mobilierul nostru pentru perioade lungi de timp, fără ca acesta să fie lipsit de un design care să încânte. Pe lângă aspectele de design și confort, ne concentrăm și pe flexibilitatea față de client, unde oferim să ne adaptăm mobilierul la nevoile specifice ale acestuia.

Imagine: Skipper Furniture AB

Imagine: Skipper Furniture AB

Am adaptat, de exemplu, unul dintre scaunele noastre moi și am făcut picioarele nedemontabile. Acest lucru a fost făcut pentru a putea fi folosit în secțiile de psihiatrie. De asemenea, la cerere, am creat o canapea de 4 metri lungime din două canapele de 2 metri. Cu alte cuvinte – ne adaptăm nevoilor clienților noștri.

Imagine: Skipper Furniture AB

Imagine: Skipper Furniture AB

Avem un angajament puternic față de designul scandinav și toată mobilierul nostru a fost proiectat de un designer scandinav. Pe lângă asta, avem câteva birouri în Scandinavia, iar sediul central este situat într-o unitate din Knislinge, Suedia. Aici avem atât un birou administrativ, cât și fabrica noastră.

Imagine: Skipper Furniture AB

Imagine: Skipper Furniture AB

Cel mai recent proiect al nostru – colecția LEHM de la Skipper a fost chiar prezentată în succesul cinematografic Dune.


Descărcați modelele 3d de la Skipper Furniture în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă