Nou în biblioteca de produse pCon: Module

Datele configurabile de la Module Solutions sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului finlandez de cutii acustice și Office Pod-uri prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele Module prin pCon.login


Prezentare Module Solutions cu cuvintele proprii

Imagine: Module

Imagine: Module

Module înseamnă succes al mediului de lucru modern. Combinăm zeci de ani de experiență în inginerie de înaltă calitate și design finlandez pentru a crea spații speciale unde te poți focaliza pe muncă, colaborare și liniște. Credem că un mediu care să ofere angajaților ceea ce au nevoie într-un spațiu de lucru este o condiție pentru a lucra eficient și a obține o comunitate de lucru eficientă.

Imagine: Module

Imagine: Module

Module este un brand al companiei Muotolevy Ltd. Muotolevy proiectează și implementează sisteme pe pereți și tavane izolate fonic pentru medii de lucru de mai bine de 30 de ani. Decenii de experiență și cooperarea strânsă cu arhitecții, constructorii și utilizatorii spațiilor au oferit lui Muotolevy cunoștințe și expertiză profundă în provocările mediilor de lucru actuale și în modul în care acestea afectează eficiența și satisfacția muncii.

Imagine: Module

Imagine: Module

Aceste cunoștințe, împreună cu înțelegerea mediilor de lucru și a modului în care lucrează oamenii, au propulsat compania Muotolevy ca expert în construirea de medii de lucru. Bazându-se pe experiența și cunoștințele lui Muotolevy, Office Pod-urile sunt fabricate pentru a oferi o experiență de primă clasă pentru utilizator și un cadru pentru lucrul eficient, fără a deranja sau a fi deranjați pe alții.

Imagine: Module

Imagine: Module

Podurile modulare sunt prevăzute cu ambianță acustică, ventilație eficientă și iluminare indirectă. Podurile sunt un mediu izolat fonic plăcut, care permite utilizatorilor să se concentreze asupra priorităților lor de lucru. Podurile pot fi montate în spații potrivite pentru nenumărate utilizări finale, cum ar fi cabine telefonice, spații de lucru, săli de întâlnire sau saloane – pentru orice scop care necesită un loc în care poți beneficia de o concentrare profundă.


Solicitați datele Module prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă