Nou în comunitatea pCon și în pCon.catalog: STALGAST

Echipamentele de catering de înaltă calitate de la STALGAST sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon și pentru utilizatorii pCon.catalog. Solicitați datele producătorului prin pCon.login sau accesați modelele direct în pCon.catalog.

Solicită acces la datele STALGAST prin pCon.login

Vezi modele 3d de la STALGAST în pCon.catalog


Prezentare STALGAST cu cuvintele proprii

Imagine: STALGAST

Imagine: STALGAST

Experiența întâlnește inovația – compania noastră STALGAST, cu sediul în Polonia, distribuie echipamente de catering de înaltă calitate pentru hoteluri, restaurante și baruri în toată Europa de mai bine de 30 de ani pe care le produce parțial singură din 2008. În calitate de lider de piață în Europa Centrală și de Est, numărăm printre clienții noștri angrosisti din Rusia, Germania, Franța, Italia și alte țări.

Compania noastră are propriul său loc de producție cu facilități de ultimă generație. Aici, echipamentele de bucătărie și mobilierul din inox sunt realizate de la idee până la implementare – rapid, făcute pe măsură și la un preț rezonabil.

Imagine: STALGAST

Imagine: STALGAST

Semnătura noastră este calitate. Nu numai produsele noastre sunt de înaltă calitate, ci și produsele de la peste 200 de producători internaționali de renume pe care îi avem în portofoliu. În depozitul nostru, cu peste 20.000 de metri pătrați de spațiu, păstrăm aproximativ 7.000 de produse în stoc pentru clienții noștri. Acestea sunt disponibile în mod constant prin logistică controlată de computer și pot fi expediate imediat clientului sau clienților acestuia.

Prin urmare, lucrăm în rețea cu distribuitori locali și parteneri de service în toată Europa. Acestea asigură nu numai livrarea, ci și întreținerea la fața locului. La urma urmei, ca experți HoReCa, știm că în industria hotelieră, restaurante și catering, timpul înseamnă bani.

Din 1990, STALGAST a crescut constant și are acum peste 500 de angajați bine pregătiți. Angajamentul lor este ceea ce ne face să avem succes și să avem clienți mulțumiți. Cu echipele noastre de specialiști, le putem oferi un serviciu profesional complet. De la consultanță până la dezvoltarea de produse conform dorințelor și specificațiilor individuale până la livrarea unei bucătării comerciale complete – oferim totul foarte repede.


Solicită datele STALGAST prin selecția producătorului în pCon.login. Nu ești încă membru al comunității pCon? Află aici cum să te înscrii.

Distribuirea este permisă