Nou în biblioteca de produse pCon: Marbet Felt

Datele configurabile de la Marbet Felt sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului polonez prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Marbet Felt


Prezentare Marbet Felt cu cuvintele proprii

Imagine: Marbet Felt

Imagine: Marbet Felt

Marbet Felt este cel mai nou Marbet Sp. z o.o. brand, cu misiunea de a proiecta și crea produse inovatoare conform principiilor dezvoltării durabile. Conștienți de efectele negative pe care le are zgomotul asupra noastră și de importanța acusticii în designul interior modern, am lansat colecțiile de panouri acustice ECLIPSE și CELL.

Imagine: Marbet Felt

Imagine: Marbet Felt

Colecțiile constau dintr-un sistem de panouri de diferite dimensiuni și includ panouri de birou, panouri autoportante și panouri de perete, precum și perdele de tavan și pereți acustici. Designul lor modular permite panourilor Petfelt să fie utilizate cu majoritatea mobilierului de birou și în majoritatea interioarelor – îmbunătățind acustica și făcând locul de muncă mai confortabil.

Produsele marca MARBET FELT sunt produse din țesătură rPET, care amintește de lână caldă și confortabilă și care este în concordanță cu cele mai recente tendințe de a oferi spațiilor publice o atmosferă mai informală, familiară.

Imagine: Marbet Felt

Imagine: Marbet Felt

Țesătura rPET este un material inovator ușor, ecologic. Nu numai că are proprietăți acustice excelente, dar poate fi folosit și pentru a se modela pe orice formă, ceea ce creează o mare varietate de modele posibile și, totodata, poate fi dezinfectat în mod regulat fără a-și pierde proprietățile acustice și estetice. Prin decizia de a folosi panourile noastre, contribuiți activ la îmbunătățirea ecosistemului din jurul vostru.

Imagine: Marbet Felt

Imagine: Marbet Felt


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă