Nou în comunitatea pCon și în pCon.catalog: BLABLA-CUBE

Cutiile acustice și Office Pods-urile de la producătorul francez BLABLA-CUBE sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon și pentru utilizatorii pCon.catalog. În plus față de datele despre produs, BLABLA-CUBE oferă utilizatorilor pCon imagini suplimentare și informații despre produs pentru a facilita procesul de consultanță și proiectare.

Solicitați acces la BLABLA-Cube prin pCon.login

Vezi modele 3d de la BLABLA-Cube în pCon.catalog


Prezentare BLABLA-CUBE cu cuvintele proprii

Imagine: BLABLA-CUBE

Imagine: BLABLA-CUBE

BLABLA-CUBE a fost infiintata in 2018 pentru a raspunde nevoilor in ceea ce priveste evolutia spatiilor de lucru. Bulele acustice au apărut ca o soluție evidentă pentru a permite utilizatorilor să facă apeluri telefonice, să lucreze singuri sau cu alții fără a-și deranja colegii!

Având o preocupare constantă de mediu, aceste capsule sunt fabricate într-un mod eco-responsabil, toate având eticheta Origine France Garanti (OFG)! BLABLA-CUBE se angajează să își aprovizioneze materiile prime în principal din regiunea Auvergne-Rhône-Alpes, garantând astfel un circuit scurt și o amprentă redusă de carbon.

Imagine: BLABLA-CUBE

Imagine: BLABLA-CUBE

BLABLA-CUBE se adaptează mediului pentru care sunt create, astfel încât să vă puteți personaliza cubul într-o gamă largă de finisaje și echipamente! Gama BLABLA-CUBE este deosebit de bine gândită în ceea ce privește calitățile sale acustice și are totul pentru a fi pe plac. Ventilația sa ultra-silențioasă îl face confortabil de utilizat chiar și atunci când întâlnirile durează.

Imagine: BLABLA-CUBE

Imagine: BLABLA-CUBE


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă