Nou în biblioteca de produse pCon: ACUSTIO

Datele configurabile de la ACUSTIO sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului polonez de mobilier fonoabsorbant prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele ACUSTIO


Prezentare ACUSTIO cu cuvintele proprii

 

Imagine: Acustio

Imagine: Acustio

Acustio proiectează și produce soluții de mobilier fonoabsorbante care funcționează în tăcere pentru a spori liniștea și pentru a te ajuta să ai o viață productivă. Aceste produse te ajută să-ți aranjezi biroul la office sau acasă, fără distrageri nedorite.

Brand-ul este tânăr, dar deja face istorie cu premiul câștigat anul trecut: Red Dot Best of the Best Award. Oricine ar fi cumpărătorul, uimirea ce i se citește pe față, după ce a experimentat produsul Acustio, este întotdeauna delicioasă. Nu doar aspectele pragmatice referitoare la acustică fac cumpărătorii să se minuneze, ci și designul deosebit de frumos.

Imagine: Acustio

Imagine: Acustio

Scopul principal la Acustio este de a spori confortul muncii și calitatea vieții în general. Convingerea mărcii este că, pentru a trăi o viață fericită, trebuie să ne preocupăm să avem o atmosfera adecvată în spațiul în care lucrăm. Acustica adecvată este crucială în acest proces.

Imagine: Acustio

Imagine: Acustio


Solicitați datele Acustio prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă