Nou în biblioteca de produse pCon: ACUSTIO

Datele configurabile de la ACUSTIO sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului polonez de mobilier fonoabsorbant prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele ACUSTIO


Prezentare ACUSTIO cu cuvintele proprii

 

Imagine: Acustio

Imagine: Acustio

Acustio proiectează și produce soluții de mobilier fonoabsorbante care funcționează în tăcere pentru a spori liniștea și pentru a te ajuta să ai o viață productivă. Aceste produse te ajută să-ți aranjezi biroul la office sau acasă, fără distrageri nedorite.

Brand-ul este tânăr, dar deja face istorie cu premiul câștigat anul trecut: Red Dot Best of the Best Award. Oricine ar fi cumpărătorul, uimirea ce i se citește pe față, după ce a experimentat produsul Acustio, este întotdeauna delicioasă. Nu doar aspectele pragmatice referitoare la acustică fac cumpărătorii să se minuneze, ci și designul deosebit de frumos.

Imagine: Acustio

Imagine: Acustio

Scopul principal la Acustio este de a spori confortul muncii și calitatea vieții în general. Convingerea mărcii este că, pentru a trăi o viață fericită, trebuie să ne preocupăm să avem o atmosfera adecvată în spațiul în care lucrăm. Acustica adecvată este crucială în acest proces.

Imagine: Acustio

Imagine: Acustio


Solicitați datele Acustio prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *