Nou în biblioteca de produse pCon: Actiforce

Datele configurabile de la Actiforce International B.V. sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului olandez ce oferă o gamă largă de birouri reglabile pe înălțime, de înaltă calitate, prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Actiforce


Prezentare Actiforce cu cuvintele proprii

Image: Actiforce

Image: Actiforce

Compania Actiforce este o afacere de familie, fondată în Olanda în 2004. Actiforce se bazează pe valori precum onestitate, transparență, creativitate dar și pe dorința de a adăuga valoare acolo unde este posibil.

Suntem o întreprindere mică, dar globală, și din acest motiv suntem independenți și flexibili. Acest lucru ne oferă puterea de a ne stabili singuri cursul pe care vrem să-l urmăm. Valorile noastre sunt reflectate de oamenii care lucrează în cadrul Actiforce și sunt validate de relațiile lor cu toate părțile interesate.

Ambiția Actiforce este de a deveni lider de piață al reglabilelor pe înălțime de cea mai bună calitate, cu scopul de a satisface nevoile clienților. Fiecare dintere cei implicați în compania noastră împărtășește această ambiție. Face parte din ADN-ul nostru. Este scris pe pereții noștri și ne motivează să continuăm să ne construim împreună o compania sănătoasă [capitalul financiar, de mediu și uman].

Image: Actiforce

Image: Actiforce


Solicitați datele Actiforce prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă