Nou în biblioteca de produse pCon: Actiforce

Datele configurabile de la Actiforce International B.V. sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului olandez ce oferă o gamă largă de birouri reglabile pe înălțime, de înaltă calitate, prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Actiforce


Prezentare Actiforce cu cuvintele proprii

Image: Actiforce

Image: Actiforce

Compania Actiforce este o afacere de familie, fondată în Olanda în 2004. Actiforce se bazează pe valori precum onestitate, transparență, creativitate dar și pe dorința de a adăuga valoare acolo unde este posibil.

Suntem o întreprindere mică, dar globală, și din acest motiv suntem independenți și flexibili. Acest lucru ne oferă puterea de a ne stabili singuri cursul pe care vrem să-l urmăm. Valorile noastre sunt reflectate de oamenii care lucrează în cadrul Actiforce și sunt validate de relațiile lor cu toate părțile interesate.

Ambiția Actiforce este de a deveni lider de piață al reglabilelor pe înălțime de cea mai bună calitate, cu scopul de a satisface nevoile clienților. Fiecare dintere cei implicați în compania noastră împărtășește această ambiție. Face parte din ADN-ul nostru. Este scris pe pereții noștri și ne motivează să continuăm să ne construim împreună o compania sănătoasă [capitalul financiar, de mediu și uman].

Image: Actiforce

Image: Actiforce


Solicitați datele Actiforce prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *