Nou în biblioteca de produse pCon: EMOBOK

Datele configurabile de la EMOBOK sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului spaniol de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le  în aplicațiile pCon.

Solicitați date EMOBOK


Prezentare EMOBOK cu cuvintele proprii

Imagine: EMOBOK

Imagine: EMOBOK

La începutul acestui secol, Andaluza de Oficina s-a născut cu o viziune de afaceri care ar transforma modul de înțelegere a spațiilor de lucru, trecând de la a le considera ca locuri standardizate și impersonale, la a le transforma într-o extensie a propriei noastre imagini, a sentimentelor și valorile noastre.

În timp, compania a devenit un punct de reper în sectorul mobilierului de birou datorită dedicării sale, profesionalismului și calității umane. Compania are o focalizare constantă și personalizată asupra clienților și un angajament ferm și hotărât, în care designul este pus la dispoziția funcționalității, fără a sacrifica valoarea estetică și calitatea maximă.

Investiții semnificative în utilaje de ultimă generație, dezvoltarea proceselor care garantează un standard de eficiență foarte ridicat și o vocație profundă și adânc înrădăcinată pentru servicii de cea mai bună calitate, au făcut posibilă extinderea companiei către piețele internaționale , în care potențialul nostru de creștere este urmărit.

De aceea s-a născut EMOBOK, un brand nou, mai aproape de actualitate, mai global, conștient de protecția mediului și mai atent față de oamenii care sunt adevărata inspirație pentru modul nostru de lucru. Pentru că dorim ca spațiile de lucru să devină spații de conviețuire, spații care să stimuleze creativitatea, care să ofere confort și să ne facă să simțim că este acel loc unde vrem să fim când nu suntem acasă.

Pentru că EMOBOK este Emoție și este Spațiu. Adică este vorba de oameni și mobilier și de posibilitatea de a transforma locul de muncă într-un spațiu ce conectează oamenii cu alți oameni.

Imagine: EMOBOK

Imagine: EMOBOK


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă