Ergotron face un pas mai departe și aduce conținut de vânzări în pCon

Oamenilor le place să știe ce obțin atunci când decid să investească în mobilier nou. Ceea ce înseamnă că a avea informațiile corecte la îndemână este un atu valoros atunci când vindeți mobilă și proiectați interioare. Compania americană Ergotron recunoaște acest lucru și tratează relansarea datelor sale pCon drept o șansă de a furniza conținut de vânzări utilizatorilor pCon.

De acum, când veți utiliza datele Ergotron în aplicațiile pCon, veți găsi o selecție largă de informații valoroase despre produs atașate la fiecare dintre produsele lor. Broșuri de produse utile, manuale de instalare și informații tehnice despre produsele lor vă vor ajuta să răspundeți prompt și factual la întrebările clienților dvs. O gamă de imagini inspirate ale produselor vă va ajuta să stârniți imaginația clienților dvs. și vă va fi extrem de utilă în prezentări și consultări.

Toate aceste informații vă stau la dispoziție atunci când utilizați pCon.planner PRO, pCon.facts, pCon.box și pCon.basket CE – noua aplicație online pentru crearea și organizarea listelor de articole.

Aveți nevoie doar de un cont pCon.login.

Doriți să știți cum puteți furniza informațiile PIM ale companiei dvs. comunității pCon? Contactați-ne prin e-mail.

02_MX-V-Dual-white-frnt-lifestyle-hr

Mai multe despre Ergotron

Ergotron, Inc. este o companie globală axată pe proiectarea și fabricarea soluțiilor pentru medii de lucru dinamice. Modul în care interacționăm cu tehnologia, colaborăm cu ceilalți și ne urmărim potențialul individual se schimbă. Ergotron sprijină această evoluție cu soluții inovatoare care elimină constrângerile prin intermediul mișcării în domeniile: sănătate, educație, mobilier pentru proiecte și medii generale de birou. Prin grupul său de soluții personalizate, Ergotron oferă companiilor de top și inovatoare din întreaga lume produse și aplicații unice și avangardiste.

Compania are o istorie de 35 de ani de inovație, peste 200 de brevete și un portofoliu în creștere de mărci premiate, inclusiv WorkFit™, CareFit™, LearnFit® și JŪV™. Ergotron are sediul în Saint Paul, Minnesota, cu o prezență globală de vânzări și marketing în America de Nord, Europa și Asia Pacific. Toate produsele sunt proiectate în Statele Unite și fabricate de Ergotron în Oregon și China.

>> Solicitați aici datele OFML de la Ergotron prin pCon.login.

Distribuirea este permisă