Appdate! pCon.facts 2.0 este disponibil

Vânzări inteligente, procese eficiente – lista digitală de prețuri pCon.facts este aplicația completă de consultanță pentru compania dumneavoastră. Informațiile din back-office capătă un sens nou și se transformă în argumente câștigătoare în cadrul discuțiilor de vânzări. Informații detaliate despre produse, precum prețuri, imagini și broșuri de produse vă sunt întotdeauna la îndemână. Toate acestea, la pachet cu posibilitatea impresionantă a configurării în timp real și prezentarea în AR, fac din pCon.facts o resursă-cheie pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Odată cu cea mai recentă versiune, aplicația își consolidează reputația de multi-instrument pentru îmbunătățirea eficienței în vânzări. Iată care sunt cele mai importante funcții noi:

Bine calculat: Setări pentru taxe și valute
Controlul complet asupra afișării prețurilor, valutelor și taxelor sunt garantate în noua versiune pCon.facts. Opțiunile pentru afișarea și calcularea taxelor pot fi definite individual, în funcție de proiect și de grupul țintă.

Prezentare concentrată
Informații despre produs, vizualizare produs sau ambele: În vizualizarea configurației, zona de atenție este setată printr-un modul intuitiv de control care glisează. Îmbunătățirile aduse modului AR oferă mai multă stabilitate și distracție în timpul consultării. Datorită funcţiei cele mai recente din modulul de configurare, prezentarea diferitelor variante ale unui produs devine de asemenea un avantaj din punct de vedere vizual. Și puteți fi sigur că veți putea menține antrenată atenția clientului.

Orientare îmbunătățită
Componenta Catalog este acum aceeași în pCon.box și pCon.facts. Datorită prezentării de ansamblu a producătorilor utilizați recent, căutarea îndelungată a mărcilor utilizate frecvent este o chestiune de trecut.

Schimb eficient de proiecte
În pregătirea pentru o întâlnire cu un client sau în urmărirea unei discuții de vânzări de succes schimbul este un factor crucial. Noua opțiune de import pentru fișiere OBK și îmbunătățirea fluxului de lucru în partajare asigură un schimb eficient de fișiere, imagini și oferte în cadrul echipei și cu clientul.

Vreți să folosiți pCon.facts pentru a vă intensifica jocul în vânzări? Înscrieți-vă la pCon.login și alăturați-vă comunității pCon azi!

Nu ați instalat încă aplicația? Mai multe informaţii despre aplicaţie precum şi linkul de descărcare le găsiţi pe pagina de prezentare a aplicaţiei.

Download on the App Store Get it on Google Play

Distribuirea este permisă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *