pCon.planner 8.3 poate fi descărcat

Cea mai recentă versiune a aplicației de planificare 3D pCon.planner vine cu funcții noi care vă ajută să vă realizați proiectele cu mai multă flexibilitate și concentrare.

Întinde și taie

Obțineți mai multă flexibilitate și libertate în procesul de proiectare cu noile instrumente pentru întinderea și tăierea modelelor 3D. Pur si simplu.


3D Model: SUN

Decupează relevee

Releveele complexe sunt baza multor proiecte. Acum vă puteți concentra și mai repede pe zonele pe care trebuie să lucrați: Cu noua caracteristică Decupare 2D.

Informații despre produs

Valoare adăugată pentru machete și prezentări: În pCon.planner, acum aveți acces direct la informațiile actualizate zilnic despre produs care provin direct de la producător.

Mai mult:

– Opțiuni avansate pentru editare text

– Import avansat pentru fișiere PDF

– Feedback în timp real atunci când lucrați cu surse de lumină

– Noi posibilități de extrudare a obiectelor

– Suport pentru fișierele SketchUp 2020

Accesați Centrul de ajutor pentru a citi mai multe despre noile funcții și pentru a găsi informații suplimentare. Detalii despre noile funcții vor fi disponibile în săptămânile următoare aici pe blog – așa că abonați-vă să nu ratați nici o actualizare.

V-am stârnit curiozitatea? Atunci descărcaţi pCon.planner 8.3 chiar acum şi încercaţi toate funcţiile. Aruncaţi o privire şi pe pagina de Facebook – pentru idei de la noi şi de la comunitatea pCon.

Descarcă pCon.planner 8.3
*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard a pCon.planner. Dacă sunteţi un utilizator de pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să aşteptaţi până vă apare mesajul de actualizare automată din aplicaţie.

Distribuirea este permisă