Nou în pCon.catalog: design funcțional de mobilă de la Ocee Design

Misiunea Ocee Design este să dezvolte produse care se pot adapta unei game largi de nevoi, visuri, obiective și bugete. Incluse aici sunt produse utilizate în izolarea fonică, mobilier pentru relaxare și mese. Compania a fost fondată în 1990 și are sediul principal în Northampton, în inima Angliei.

Imagine: Ocee Design

Imagine: Ocee Design

De la începuturile ei și până astăzi, compania a evoluat de la statutul de producător de mobilă operațională și de muncă, la cel de producător britanic cu renume în ceea ce privește creațiile de înaltă calitate. În cadrul proiectelor ei, compania colaborează cu distribuitori de mobilă de birou, cu consultanți pe probleme de design și construcție, cu arhitecți și proiectanți. Ocee Design face parte din Grupul Internațional Ocee, alături de Four Design și Race Furniture.

Soluții de mobilier din gamele Ocee Design se găsesc în diferite spații: de la cantine la biblioteci și universități, dar și în birouri. Clienții apelează la aceste soluții atunci când doresc să asigure spații de lucru separate în perimetre cu suprafață amplă. Funcționalitatea, adaptabilitatea și designul sunt caracteristicile principale care recomandă produsele Ocee Design.

Lăsați-vă inspirați și configurați produse Ocee Design în proiectul dumneavoastră de interior, profitând de ofertele din pCon.planner și din aplicațiile pCon.box și pCon.facts.

>> Aici găsiţi produsele configurabile de la Ocee Design

Distribuirea este permisă