pCon la DESIGN POST

Vă dorim din tot sufletul un an nou cu sănătate şi plin de realizări!

La începutul fiecărui an, imm dă trendul în design. În perioada 13-19 Ianuarie 2020 reprezentanţii sectorului de design interior se vor întâlni la Köln pentru a prezenta şi descoperi inovaţii în design și tendințe de formă și experiență.

Pe tot parcursul anului, colecțiile de mobilier cele mai interesante sunt prezentate direct vis-a-vis de Koelnmesse în DESIGN POST. Showroom-ul de 3.500 mp găzduiește în prezent 34 de companii de design din șapte țări și „funcționează ca o rețea deschisă de mărci și profesioniști în design în industria designului interior”. Cum ar fi să ne mutăm într-un loc sub arcadele de oțel monumentale din Design Post în timpul imm.

În timpul săptămânii târgului internațional de mobilă, experimentați cum Realitatea Virtuală dezvăluie brusc perspective complet noi asupra proiectelor dvs., învățați să configuraţi și să planificaţi mobilierul în fiecare variantă disponibilă în timp real în pCon.planner și faceţi cunoștinţă cu smartphone-ul echipat cu pCon.facts și caracteristica sa AR.

Vă aşteptăm la DESIGN POST din Köln în perioada 13-19 ianuarie 2020 ca să experimentați pCon.

Distribuirea este permisă