pCon.planner 8.2 – Poate fi descărcat!

Avem o veste excelentă: o nouă versiune a pCon.planner-ului este disponibilă! Mai jos am evidențiat doar câteva dintre numeroasele funcții excelente pe care le veți găsi în pCon.planner 8.2:

 • Dialog nou pentru grafică vectorială
  Datorită calității și scalării lor, grafica vectorială este un punct culminant. Cu noul dialog Vector Graphic, puteți exporta vizualizări ale planului dvs. direct în format PDF, SVG, DWG/DXF sau EMF.
 • Editați imagini în zona de planificare și layout
  Prezentaţi-vă proiectul în cel mai eficient mod! Făcând clic pe o imagine în zona de planificare sau Layout, se deschid noi funcții de editare: ajustați saturația, contrastul, transparența și multe altele folosind glisoare intuitive.
 • Modele 3D pentru MS Office 2019
  Creați mai rapid prezentări impresionante. Noul pCon.planner interacționează mai bine ca niciodată cu soluțiile Office moderne. Copiați obiecte 3D în Clipboard Enhanced și lipiți-le direct în PowerPoint.

În plus, utilizatorii pCon.planner PRO primesc funcţii extinse în fereastra de Layout:

 • Direct PDF Export
  Acum puteți exporta fișiere PDF direct din fereastra de Layout a pCon.planner. Nu mai este necesară o imprimantă PDF externă. De asemenea, este posibil să exportați PDF-uri cu mai multe pagini.
 • Amplasarea convenabilă a ferestrelor
  Organizați ferestre și obiecte în zona de Layout cu mai multă precizie și mai puțin efort. Liniile de snapping și snap vă ajută să definiți exact distanțele și să aliniați cu exactitate prezentările și alte elemente intr-o pagină Layout.

Si asta nu este totul. Mai multe detalii despre noile funcții găsiți în Online Help. Aruncați o privire, merită!

V-am stârnit curiozitatea? Atunci descărcaţi pCon.planner 8.2 chiar acum şi încercaţi toate funcţiile. Aruncaţi o privire şi pe pagina de Facebook – pentru idei de la noi şi de la comunitatea pCon.

Descarcă pCon.planner 8.2
*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard a pCon.planner. Dacă sunteţi un utilizator de pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să aşteptaţi până vă apare mesajul de actualizare automată din aplicaţie.

 

Distribuirea este permisă