Schimbul de date intre pCon.planner si pCon.box

Aplicația pCon.planner, ca aplicație desktop este cea mai potrivită pentru planificarea detaliată. Dar ce părere aveţi despre prezentarea soluției într-un mod fermecător cu o aplicație mobilă care vă invită să o atingeți?

Astăzi dorim să vă arătăm cum pot fi transferate datele din pCon.planner în pCon.box – direct la punctul de vânzare – folosind formatul de date PEC.

După ce vă planificați ideile în pCon.planner, accesați „File”, „Export” și selectați „pCon”. În dialogul următor, puteți alege dintre diverse fișiere, dar aici avem nevoie de „pCon exchange Container” – sau scurt: PEC.

Uneori doriţi să prezentați o planificare întreagă și alteori doar a parte din ea. Puteți alege să selectați doar câteva obiecte sau chiar întregul plan – depinde de dvs.

Pentru a utiliza fișierul PEC pe dispozitivul dvs. mobil, puteți să-l încărcaţi într-un spațiu de stocare cloud precum Dropbox sau OneDrive sau îl puteți trimite prin e-mail către clientul sau partenerul dvs. Porniți pCon.box, apăsaţi pe „Import” și căutați fișierul pe dispozitiv.

După ce ați importat fișierul PEC în zona de lucru, puteți muta, roti și selecta toate obiectele ca şi în pCon.planner. Dar mai puteţi face un lucru: Puteți configura, de asemenea, datele OFML pentru a răspunde nevoilor clientului.

Acum puteţi încerca şi dvs. Descărcaţi pCon.planner şi pCon.box şi daţi drumul creativităţii.

Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app

Distribuirea este permisă