Creaţi randări 3D de calitate cu ajutorul unui instrument gratuit

Crearea de randări de înaltă calitate în cantităţi mari – acesta este visul fiecarui arhitect şi designer de interior. Cerințele sunt destul de sofisticate chiar de la începutul proiectului: comenzile sunt câștigate de obicei când clientul vede cum va arăta proiectul său chiar din faza de concept. Pentru a răspunde acestor cerințe, pCon.planner este o soluție completă care te sprijină optim în procesul de brainstorming, prin planificare și prezentare.

Design de interior profesional
Folosind aplicaţia gratuită de design interior, puteți utiliza instrumente sofisticate pentru a crea concepte complexe de încăoeri și mobilier în 2D și 3D. Cu doar câteva clicuri puteți construi pereți, pardoseli și tavane și puteţi completa vizual camera cu uși, ferestre, acoperiș și tapet. Accesul la modelele 3D de înaltă calitate dă viață planurilor dvs. și asigură o experiență optimă pentru utilizatori pentru realizarea designului interior.

Prezentări impresionante
Datorită unei game largi de opțiuni de prezentare, conceptul final poate fi afișat ca o singură imagine, o panoramă de 360°, o animaţie sau o vizualizare tridimensională în browser. Motorul puternic de randare OSPRay, optimizat în colaborare cu Intel pentru pCon.planner, aduce la viață ideile de design interior.

Randare externă în timp ce lucraţi
Pentru un flux de lucru optim, sunteți cel mai bine echipat cu pCon.planner PRO. Acesta oferă posibilitatea de a randa mai multe tipuri de media în mod succesiv. Această funcție trimite randările într-un proces extern, astfel încât să puteți continua să lucrați în timp ce imaginile și panoramele sunt randate în fundal.

Puteţi descărca versiunea gratuită a pCon.planner şi puteţi lucra cu aplicaţia fără nici o obligaţie sau costuri ascunse. Dacă doriţi să testaţi funcţia de Batch Rendering (randare externă) puteţi descărca pCon.planner PRO şi o puteţi testa timp de 30 zile.

Descarcă pCon.planner 8.1*Butonul de descărcare este pentru versiunea PRO a pCon.planner care include o liceţă de test de 30 zile. Dacă doriţi să descărcaţi versiunea gratuită a pCon.planner, mergeţi pe pagina de web www.pCon-planner.ro

Distribuirea este permisă