Walter Knoll: Participă la concursul de realitate augmentată!

Walter Knoll este un jucator de top nu numai atunci cînd vine vorba de produsele lor, ci şi atunci când vine vorba de digitalizare. Compania îi invită pe utilizatori să efectueze o călătorie digitală și recompensează distracția cu premii de înaltă calitate.


Sursa: Walter Knoll

Pentru a participa la concurs trebuie să descărcaţi aplicaţia pCon.box* (este gratuită), să alegeţi produsul cu care doriţi să participaţi la concurs şi să-l amplasaţi în spaţiu folosind funcţia de realitate augmentată. Biletul de intrare în concurs este o poză cu locul vostru preferat care să includă şi produsul Walter Knoll. Poza trebuie postată pe Instagram cu hashtag-ul #walterknollAR şi cu referinţă către @walterknoll_official. Sau puteţi trimite pozele la următoarea adresă de Mail: digitalmarketing@walterknoll.de.

Toate detaliile despre concurs precum şi condiţiile le găsiţi pe pagina Walter Knoll.

Dacă ați instalat deja pCon.box, un clic pe buton vă va duce direct la catalogul Walter Knoll. În caz contrar, vi se va solicita să descărcați pCon.box din appstore.

Ultima zi de participare la concurs este 26 Aprilie 2019. Succes tuturor participanţilor!

PS: Ne puteţi arăta şi nouă poza cu care participaţi la concurs postând în comentarii linkul acesteia.


* Concurs pentru utilizatorii dispozitivelor cu iOS și Android. Pentru a participa, tableta sau smartphone-ul trebuie să suportete funcții AR.

Distribuirea este permisă