REYEM, disponibil de acum în pCon.update!

Produsele companiei Reyem sunt de acum disponibile în cadrul pCon update. Acest lucru înseamnă că le poți folosi pentru planificările tale oricând îți dorești!

Despre Reyem

Reyem este specializată în fabricarea pereților despărțitori și ale produselor conexe, cu destinația birouri amenajate și open space-uri. Sistemul pe care compania îl folosește permite adaptabilitatea numeroaselor sale produse în diverse tipuri de spații de birouri și open space-uri. Ceea ce este și mai impresionant este că Reyem colaborează cu peste 500 de distribuitori pentru a-și populariza ofertele în întreaga Europă.

Reyem

Reputația companiei Reyem se datorează în mare parte know-how-ului său unic în ceea ce privește expertiza profesională, dar și prin faptul că niciodată nu face rabat de la calitate. Având o experiență de peste 30 de ani, Reyem cunoaște foarte bine necesitățile clienților săi și de aceea le poate oferi întotdeauna cele mai bune soluții. Îmbunătățirea confortului și a bunăstării la serviciu sunt obiectivele de bază ale grupului francez.

Reyem, partener pCon!

Găsești acum oferta de produse de la Reyem și în lista softurilor noastre de amenajări interioare, marca pCon. De acum este foarte simplu să integrezi configurațiile 3D ale proiectelor tale și să le transferi către clienți prin intermediul aplicațiilor pCon.planner, pCon.box și pCon.facts!

Distribuirea este permisă